p*skarteluhaastetta

P*skarteluhaasteessa annettiin resepti, jonka mukaan kortti tehdä; kaksi nauhaa, kaksi paperia, kaksi haaraniittiä. Ensimmäinen kerta mulle tätä tyyppiä haastetta, niin aloitin nauhojen valinnalla. Tuo yläkulman kukkanauha ja samasta setistä perusoranssi nauha, joka myöhemmin vaihtui tuohon ohuempaan. Sitten piti tietty valita keltaoranssi kuva.

Papereiden suhteen oli vaikeampaa, mutta muistinpa, että mulla on noita itte tehtyjä papereita iso nippu laatikossa. Tuossa on nyt sitten kahta niistä. Eihän ne yhtä nätisti repeydy kuin mulperi tai vastaava, mutta kun ovat niin pehmeitä, ettei leikkurilla saa leikattua ja käsin saksimalla en saa enää suoraa reunaa aikaiseksi. Ja tuo alimmainen oranssi vaan häiritsee epätasaisen reunansa takia, kun on niin tottunut siihen, että korttipohjaa näkyy aina saman verran…

Vihreää ja ruskeaa -p*skarteluhaasteeseen tehty tuo ensimmäinen pupunen, toiset väkerretty muuten vaan uuden leimasimen ilosta. : ) Mulla ei oo mennyt ajoitus ihan putkeen näiden haasteiden kanssa, vaikka kortit oiskin olleet valmiina. P*skarteluhaasteen pääsiäiseläimiä-haasteeseenkin tein kortin, mutta siitä tuli niin … öh, kauhea etten edes esittele sitä täällä. : )


Mainokset

2 thoughts on “p*skarteluhaastetta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s