Magnoliaa

Pinkkiä Magnolia-haasteeseen. Kuva on saatu joskus vuosia sitten, se on ihan kopiopaperille leimattu, mutta ihmeen siistille se näyttää tässä.

Vihreäsävyinen joulukortti. Värit ovat oikeasti vähän raikkaammat, joskaan eivät niin kirkkaat kuin oisin halunnut.

Taustapaperi on ostettu Frantic stamperilta joskus useampi vuosi sitten, käytetty hyvin säästeliäästi, kun on niin hienoa. : ) Sinänsä sitten typerää peittää se melkein kokonaan isolla kuvalla… Tässä yritin hiukan seurata tätä Magnolia-haasteen luonnosta, loppuvaiheessa hukkasin sen luonnoksen ja sikäli harmi, että nuo koristestrassit ois paremmat tuolla alanurkassa. Kuva on yks mun suosikki-Magnolia, en muista keneltä olen kuvan saanut. Jokunen vuosi aikaa ainakin ja värityskin on vanha.

Tässä vielä vanhemmassa Magnolia-haasteessa oli aiheena myös luonnos. Tykkään luonnosmallista, kuten tuosta ylläolevastakin. Nää neliöt on vaan ihan kirottuja, millä ihmeellä te muut saatte niistä siististi tasakokoisia? Vaikka mä kuinka mittaan ja leikkaan ja mittaan ja leikkaan, ni aina on joku reuna vinossa ja nuo välit eri kokoisia.

Leimakuva on saatu jostakin joskus, ja väritettykin jo silloin aikanaan. Onnea-teksti Artemion kirjainleimasimia. Nämä on näitä varjoisen sään kuvia, värit on kyllä nätimmät luonnossa.

Nämä vielä samaisen luonnoksen inspiroimina, ja nämäkin olisivat sattumalta sopineet ajankohtaisimman Magnolia-haasteen korteiksi. Mutta teen näköjään muutenkin pääasiassa yhden värin kortteja, ilmeisesti en oikein luota värisilmääni, vaikka se onkin kyllä kehittynyt tämän askarteluharrastuksen myötä. Tää alempi Magnolia-tyttö taitaa olla mun tähän mennessä onnistunein väritys, vaikka onkin sitten omaan makuuni vähän pliisu. Ja sininen.

Mainokset

2 thoughts on “Magnoliaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s